Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesinde 14 Mart Tıp Bayramı düzenlenen programla kutlandı.Meram Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı, yaptığı...

14 Mart Tıp Bayramı

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesinde 14 Mart Tıp Bayramı düzenlenen programla kutlandı.

Meram Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı, yaptığı konuşmada fedakarca hizmet eden, gecesini gündüzüne katan, hayatından ödün veren tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladığını söyledi.

Her dönemde olduğu gibi bu dönemde fakültede bilimsel anlamda her türlü faaliyeti yapanların komisyonda değerlendirilerek ödül taktim edileceğini belirten Özkağnıcı, "Şahsım ve fakültem adına kendilerine teşekkür ediyorum. Yine doçentlik sınavını başarıyla geçip profesörlüğe yükseltilen arkadaşlarımıza da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ise bu yıl programda 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma Günü ile 14 Mart Tıp Bayramı'nın birleştirildiğini söyledi.

Sağlık hizmetinin kolay bir süreç olmadığını, özveri ve fedakarlıkla yürütülen bir süreç olduğunu aktaran Şeker, "Eğitim sürecinden başlayan bu fedakarlık ömür boyu da devam eder. Hepimiz bu fedakarlık gerekliliğini bilerek tercihlerde bulunduk. Mesleğimizin zorluklarını biliyoruz ama hiç olmazsa teşekkür ve güler yüzü de hak ediyoruz. Şiddetle karşılaşmak istemiyoruz. 14 Mart Tıp Bayramlarının artık daha bayram havasında geçmesini diliyorum" diye konuştu.

Program, 2014 yılında açılan simülasyon merkezinin tanıtım slayt gösterisinin ardından son buldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber