Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mayıs 2016 - 14:13 Yorum: 0

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle bir açıklama yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar, tarım ve hayvancılığın...

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle bir açıklama yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar, tarım ve hayvancılığın ülkemiz ekonomisi için büyük önem arz ettiğini belirterek, "Tarım ve hayvancılığın her alanında etkin olan cefakar, fedakar ve emektar çiftçilerimiz, aziz milletimizin baş tacıdırlar" dedi.

Kadın ve erkek bütün çiftçilerin alın terine ve emeğine her daim değer verdiklerini kaydeden Atalar, "Ülkemiz ekonomisinin büyük bölümünü oluşturan tarım, vazgeçilmez sektörlerimizin en başında geliyor, bu sektör içerisinde canla başla çalışan çiftçilerimiz ise; gece-gündüz, yağmur-çamur, kar-kış demeden her daim üretmek için çalışır, çabalar. Kıymetli çiftçilerimizin alın teri ve nasırlı elleri, tarladan soframıza kadar gelen her üründedir. Çalışkanlıkları, fedakarlıkları ve kanaatkarlıklarıyla baş tacımız olan çiftçilerimizin dünyanın en kutsal işlerinden birini yaptıklarını biliyoruz. Bakanlığımızca belirlenen ve il müdürlüğümüzce uygulanan etkin projeleri çiftçilerimiz için sonuna kadar değerlendirip tarım ve hayvancılığa dair her anlamda, çalışan ve üreten her bir çiftçinin yanında olduğumuzu ve olacağımızı belirtmek isterim. Çocuğu-kadını, genci-yaşlısı, bitkiyi-hayvanı her bir canlıyı doyurmak için bin bir emekle üretip, alın teri döken çiftçilerimizin önünde saygıyla eğiliyor şükranlarımı sunuyorum. Bütün çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber