Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Temmuz 2014 - 20:08 Yorum: 0

14. Munzur Kültür ve Doğa Festivali başladı

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de 14. Munzur Kültür ve Doğa Festivali başladı.Tunceli Belediyesi ve bazı sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği festival kapsamında, Moğoltay Mahallesi Belediye...

14. Munzur Kültür ve Doğa Festivali başladı

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de 14. Munzur Kültür ve Doğa Festivali başladı.

Tunceli Belediyesi ve bazı sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği festival kapsamında, Moğoltay Mahallesi Belediye Sokak'ta fotoğraf sergisi açıldı.

Törende konuşan Tunceli Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Bul, il merkezi ve bazı ilçelerde 14 yıldır organize edilen festivalin toplumun değişim ve dönüşümünde önemli bir etken olduğunu söyledi.

Festivalin bu yılki temasını "dilimiz, kültürümüz, kimliğimiz ve inancımızın adı Dersim" olarak belirlediklerini kaydeden Bul, "Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu festivalde de barajlar, çevre, siyanürle maden arama, dil ve inanç gibi konularda paneller, şiir dinletileri, açık hava tiyatrosu ve fotoğraf sergileri gibi çeşitli etkinlikler koyduk. Festivale katılan herkese şahsım ve belediyem adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Festival, 3 Ağustas'ta sona erecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber