Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Temmuz 2019 - 11:33 Yorum: 0

14. Uluslararası Turunçgil Kongresi hazırlıkları

Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz, Mersin'in Tarsus ilçesinde düzenlenecek "14. Uluslararası Turunçgil Kongresi" için yoğun çalışma içinde...

14. Uluslararası Turunçgil Kongresi hazırlıkları

Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz, Mersin'in Tarsus ilçesinde düzenlenecek "14. Uluslararası Turunçgil Kongresi" için yoğun çalışma içinde olduklarını söyledi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Kaçmaz, yönetim kurulu üyelerine 2020 yılında Mersin'de düzenlenecek olan "14. Uluslararası Turunçgil Kongresi" hazırlıkları hakkında detaylı bilgi sundu.

Ulusal Turunçgil Konseyi olarak önümüzdeki yıl 14'üncüsünü düzenleyecekleri Uluslararası Turunçgil Kongresi ile ilgili yoğun bir çalışma dönemi içinde olduklarını belirten Kaçmaz, kongre kapsamında gelecek olan yabancı konukları Tarsus'taki önemli tarihi ve dini mekanları gezdirmeyi planladıklarını söyledi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "14. Uluslararası Turunçgil Kongresi"nin başarılı geçmesi dileğinde bulundu.

Ziyaret kapsamında Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz, kongre anısına ağaçlandırdıkları ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası adına düzenlenen "Uluslararası Turunçgil Kongresi ICC Hatıra Ormanı" belgesini TSO Başkanı Koçak'a takdim etti.

14. Uluslararası Turunçgil Kongresi hazırlıkları

14. Uluslararası Turunçgil Kongresi hazırlıkları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber