Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 03 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

1461 Trabzon, çıkışını sürdürmek istiyor

Kulüp asbaşkanı Demir: "Fethiyespor maçında yakaladığımız çıkışı Aydınspor 1923'ü yenerek sürdürmek istiyoruz"

1461 Trabzon, çıkışını sürdürmek istiyor

TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Fethiyespor'u 4-0 yenen 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, çıkışlarını Aydınspor 1923'ü yenerek sürdürmek istediklerini söyledi.

Demir, Hacettepe maçı sonrasında Fethiyespor müsabakasına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Bunun mükafatını da 4 golle kazanarak aldık. Fethiyespor karşısında bir o kadar da net pozisyonlar kaçırdık. Futbolcu kardeşlerimi aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Hafta sonu deplasmanda Aydınspor 1923 ile yapacakları maçın hazırlıklarına moralli başladıklarını ifade eden Demir, "Rakibimiz bu ligin en iyi takımlarından biri ancak bizim de gücümüz ortada. Biz onlardan değil, onlar bizden çekinsin. Biz her anlamda çıkışta olan bir takımız. Bunu sezon sonuna kadar devam ettireceğiz. Fethiyespor maçında yakaladığımız çıkışı Aydınspor 1923'ü yenerek sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Bordo-mavili takımda Fethiyespor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen kaptan Savaş ve sakatlığı devam eden Mustafa ile Aytaç'ın forma giyemeyecekleri bildirildi. Sakatlıkları süren Batuhan ve Emrullah'ın maça yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber