Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Aralık 2014 - 12:28 Yorum: 0

1461 Trabzon, ilk yarıyı mağlubiyetle kapattı

Kulüp asbaşkanı Demir: "Önemli 3 puanı kaybettik ancak ilk yarıyı hedeflediğimiz sırada tamamladık"

1461 Trabzon, ilk yarıyı mağlubiyetle kapattı

TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, deplasmanda Konya Anadolu Selçukluspor'a 1-0 yenilen 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, önemli 3 puan kaybettiklerini ancak ilk yarıyı hedefledikleri sırada tamamladıklarını söyledi.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını mağlubiyetle kapatmanın hesaplarında olmadığını belirtti.

Puan kayıplarını daha çok ligin alt sıralarındaki takımlara karşı yaşadıklarını ifade eden Demir, "Konya Anadolu Selçukluspor da bu takımlardan biri oldu. Avantajlı olduğumuzu düşündüğümüz maçlarda kayıplar yaşamamız bizi üzdü. Olmaması gereken şeylerdi" dedi.

Konya Anadolu Selçukluspor karşısında kötü oynadıklarını dile getiren Demir, "Sanki maç bitse de tatile çıksak havamız vardı. Halbuki maç öncesi konsantrasyonumuz iyiydi. Kazansaydık ilk beşteki yerimizi daha da güçlendirmiş olacaktık. Sonuçta kötü oynadık ve kötü futbolumuzun karşılığında da mağlup olduk. Önemli 3 puan kaybettik ancak ilk yarıyı hedeflediğimiz sırada tamamladık" diye konuştu.

Demir, takımın ağırlığını taşıyamayan futbolcular olduğunu, bunlarla yollarını ayıracaklarını kaydederek, yeni takviyelerle ligin ikinci yarısına "fırtına gibi" bir giriş yapacaklarını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber