Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

1461 Trabzon, Pendikspor maçına odaklandı

Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "Centone Karagümrük maçında kaçan altın değerindeki 3 puanı, Pendikspor'u yenerek telafi edeceğiz"

1461 Trabzon, Pendikspor maçına odaklandı

TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Centone Karagümrük'e 2-0 mağlup olan 1461 Trabzon'da, teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Centone Karagümrük maçında kaçan altın değerindeki 3 puanı, Pendikspor'u yenerek telafi edeceklerini bildirdi.

Zıvalıoğlu, yaptığı açıklamada, kendileri için Centone Karagümrük maçının önemli olduğunu ve böyle bir mağlubiyet beklemediklerini belirtti.

Centone Karagümrük maçında hedefleri olduğunu dile getiren Zıvalıoğlu, "Buradan alacağımız 3 puan bizi çok iyi yerlere getirecekti. O doğrultuda maça çıktık ama istediklerimizi sahada gerçekleştiremedik" ifadesini kullandı.

Zıvalıoğlu, karşılaşmada iki gol yediklerini anlatarak,  "Bu nedenle mazeretimiz yok. Hem istediğimiz gibi oynayamadık hem de kötü goller yedik. Taraftarlarımızı üzdüğümüz ve yakaladığımız çıkışı sürdüremediğimiz için üzgünüz" dedi.

Mağlup olmalarına rağmen ilk 5 iddialarının sürdüğüne dikkati çeken Zıvalıoğlu, "Hafta sonu deplasmanda lig ikincisi Pendikspor ile karşılaşacağız. Kolay bir maç olmayacak. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Centone Karagümrük maçında kaçan altın değerindeki 3 puanı, Pendikspor'u yenerek telafi edeceğiz. Bunun için de iyi bir hazırlık döneminden geçerek eksiklerimizi gidereceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber