Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 09 Mart 2015 - 12:03 Yorum: 0

1461 Trabzon'da "ilk 5" hedefi

Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "Hedefimiz ilk 5'e girmek ve oyuncularımızla bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz"

1461 Trabzon'da 'ilk 5' hedefi

TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Aydınspor 1923'ü 3-0 mağlup eden 1461 Trabzon'da, teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, hedeflerinin ligde ilk 5 takım arasına girmek olduğunu söyledi.

Zıvalıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aydınspor 1923 maçında aldıkları 3 puandan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Önceki hafta Fethiyespor maçıyla çıkışa geçtik ve bu çıkışı Aydınspor 1923 karşısında da sürdürerek ilk 5 takım arasına girme şansı yakaladık. Bu durumun son haftalara kadar devam etmesi için yoğun şekilde çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Aydınspor 1923 maçına iyi hazırlandıklarını vurgulayan Zıvalıoğlu, "Rakibimiz önceki hafta Turgutluspor'u yenerek 3 puan almıştı. İyi hazırlanmamızın karşılığı olan 3 puanı, attığımız üç golle aldık. Deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyuz" dedi.

Zıvalıoğlu, hafta sonu sahalarında Centone Karagümrük'le yapacakları maçın hazırlıklarına başladıklarına ifade ederek, "Zorlu bir maç olacak. Hedefimiz ilk 5'e girmek ve oyuncularımızla bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İlk yarıda deplasmanda 4-1 mağlup ettiğimiz rakibimizi, bu kez sahamızda yenerek evine puansız göndermek istiyoruz. Ligde iyi bir noktaya gelmek ve bize güvenenleri mahçup etmemek istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber