Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Ekim 2017 - 23:48 Yorum: 0

15 aylık bebek 3. kattan betona düştü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 15 aylık bebek, üçüncü katın camından betona düştü.

15 aylık bebek 3. kattan betona düştü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 15 aylık bebek, üçüncü katın camından betona düştü. Ağır yaralanan bebeğin hayati tehlikesi sürerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre olay Korubaşı Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarında meydana geldi. İddiaya göre anne F.A., 15 aylık kız bebeği olan E.M.A. ile birlikte yakınlarının evine misafirliğe gitti. Bu sırada minik bebek, 3. katın camından beton zemine düştü. Yaklaşık 7-8 metreden aşağıya düşen bebek için olay yerine 112 ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları bebeği ilçedeki özel bir hastaneye kaldırdı. Burada müşahede altına alınan E.M.A., BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Minik bebeğin sağlık durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Ekipler olay yerinde incelemelerde bulunuldu. Ev sakinleri ifadeleri alınmak üzere polis merkezine getirildi.

Cumhuriyet Savcılığınca başlatılan soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber