Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel Seçim 2014 29 Eylül 2013 - 10:07 Yorum: 0

15 bin kişiyle yerel seçimlere hazırız

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, ‘‘30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde parti olarak Malatya’da sandık yapılanmasını yüzde 90 oranında tamamladık.’’ dedi.

15 bin kişiyle yerel seçimlere hazırız

MALATYA GÜNCEL - AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, ‘‘30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde parti olarak Malatya’da sandık yapılanmasını yüzde 90 oranında tamamladık.’’ dedi.

Bülent Tüfenkci, "Seçimlere 6 ay gibi bir süre kalmasına rağmen AK Parti sandık yapılanmasını yüzde 90 oranında Malatya’da tamamladı. Biz Malatya’daki her seçim bölgesini ve sandık bölgesine ayrı ayrı önem veriyoruz. Bunun gereği olarak ta her sandıkta bu işe ehil, gönüllü ve sorumluluk bilinci olan üyelerimiz olacak. Bu görevlendirmeler ilçe teşkilatlarımızın Seçim İşleri Birimleri tarafından birebir görüşülerek yapıldı. Ayrıca Genel Merkezimiz ve AK Parti Bilgi Sistemleri (AKBİS) tarafından da her aşamada birebir teyit edildi. Malatya genelinde Yüksek Seçim Kurulu tarafından 2009 yılında 1957 sandıkta seçime gidilmişti.2011 yılında ise 2 bin 175 sandıkla seçime gidildi. Biz şuanda 15 bin kişiyle yerel seçimlere hazırız." dedi.

Tüfenkci,"Bugünden sonraki hedefimiz sandık danışma kurulları toplantıları, müşahit eğitimleri, mevzuat bilgilendirmeleri, Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) alanında yoğunlaşacağız ve seçim gününe kadar her arkadaşımız bütün yönleriyle seçime hazır hale getirilecektir. Amacımız Başbakanımızın deyimiyle, demokrasinin namusu olan sandığa sahip çıkarak partimize verilmiş olan bir oyu bile zayi etmeden bütün ilçelerimizde en iyi sonucu almaktır. Partimizden aday adayı olacak kişiler, 1 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında partiye başvuracak. Muhtemelen Partimizin, yerel seçimlere ilişkin temayül yoklamalarını ve anket çalışmalarını Kasım ayında tamamlaması bekleniyor. Parti teşkilatlarında görevli olanların, aday adaylığı başvurusu yapmaları halinde teşkilatlardaki görevlerinden istifa etmeleri konusu ve seçim hazırlıkları, 2 Ekim’de benimde katılacağım İl Başkanları Toplantısı’nda değerlendirilecek. " ifadesinde bulundu.

AK Parti kurulduğunda 6 yaşında olan çocukların bugün 18 yaşına girdiğine değinen Başkan Tüfenkci, "Açıkça bu gençlerimiz bu seçim de oy kullanacaklar. 30 Mart 2014 tarihinde AK Parti kurulduğunda 6 yaşında olan bu çocuklarımız oy kullanacak. Onlar annesinin, babasının, ablasının, abisinin, o dönemde yaşadıkları kitap sıkıntısını şimdilerde çekmiyorlar. Onlar şimdilerde sıralarının üzerinde kitaplarını görüyorlar. Özellikle bu genç kesime Ak Parti’mizin yaptığı hizmetleri iyi anlatmalıyız. Geleceğimizin emaneti olan bu gençlerimizi maddi ve manevi donanımlarla, ülkenin sorunlarına kafa yoracak, hizmet ve projeler üzerinde çalışacak, yeni yeni fikirler üretecek, geçmişi öğrenecek, geleceği için planlamalar yapılabilecek ve özellikle verdiği bir oyun bu ilin 5 yıl ve ülkesinin ise kaderini belirleyeceğini ifade etmeliyiz. Geçmişteki özellikle ilaç kuyruklarını, maaş kuyruklarını, dış politikada el-pençe divan duran yöneticilerin olduğunu anlatmak durumundayız. Sağlıktan, kültüre, eğitimden, ulaşıma kadar her alanda AK Parti’mizin yaptığı hizmetleri anlatıyoruz ve anlatmaya devam edeceğiz. Bizimkisi ‘Yaratılanı severiz, yaratandan ötürü' anlayışıyla hizmet etme anlayışıdır. Biz hizmetin odağına insanı koyduk. Hizmetimiz halkımızadır, insanımızadır." şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber