Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 29 Eylül 2016 - 21:28 Yorum: 0

15 Temmuz gecesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından teslim olmadan önceki görüntüleri ortaya...

15 Temmuz gecesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından teslim olmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüye yansıyan bir sağlık personeli, silahını mazgalların arasına sakladı.

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'da geçekleştirdiği darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından FETÖ mensuplarının teslim olmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı. Jandarma Genel Komutanlığı'nın otoparkında kaydedilen görüntülere göre; darbe girişimin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından teslim olmaya hazırlanan darbeciler ellerindeki mühimmatlarla birlikte Jandarma Genel Komutanlığı'nın otoparkında toplandı. Görüntüye yansıyan bir sağlık personeli, elindeki tabanca ile bir süre etrafı kolaçan ettikten sonra tabancayı, otoparktaki mazgalların arasına bıraktı.

Silahını mazgalların arasına bırakan sağlık personeli, diğer darbecilerle birlikte güvenlik güçlerine teslim oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber