Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ekim 2016 - 16:23 Yorum: 0

15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası sona erdi

Canik Belediyesi, AK Parti Canik Gençlik Kolları ve Şehzadeler Taraftarlar Derneği'nin organizesiyle düzenlenen "15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası" sona...

15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası sona erdi

Canik Belediyesi, AK Parti Canik Gençlik Kolları ve Şehzadeler Taraftarlar Derneği'nin organizesiyle düzenlenen "15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası" sona erdi.

Yaklaşık bir ay önce başlayan Canik Belediyesi, AK Parti Canik Gençlik Kolları ve Şehzadeler Taraftarlar Derneği'nin organizesiyle düzenlenen "15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası" sonuçlandı. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu finale AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı Alican Usta, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Abanoz, Diriliş Başkanları Samsun İl Başkanı Ali Öztürk, muhtarlar ve çok sayıda futbol severler katıldı.

"15 Temmuz'u canlı ve diri tutacağız"

15 Temmuz darbe girişiminin ülkeyi işgal etme amacıyla yapılmaya çalışılan bir darbe girişimi olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Türkiye'yi karanlık günlere götürmek isteyenlerin hevesi 15 Temmuz gecesi kursaklarında kalmıştır. Millet olarak verdiğimiz mücadele demokrasi tarihine altın harflerle yazılmıştır. Vatan savunmasında 241 vatandaşımızı şehit verdik. Ne yapsak onların hakkını ödeyemeyiz ancak biz Canik Belediyesi olarak gerek "15 Temmuz Öncesi ve Sonrası" konferanslarımız ve eserimizle, gerekse tesislerimize verdiğimiz 15 Temmuz şehitlerimizin isimleriyle, gerekse bu tip organizasyonlarla 15 Temmuz'u canlı ve diri tutmaya devam edeceğiz" dedi.

15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası'yla anlamlı bir organizasyona imza attıklarını söyleyen Başkan Genç, "15 Temmuz'u unutturmamak adına gençlerle birlikte 15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası'nı düzenledik. Amacına ve ruhuna uygun centilmence bir turnuva oldu. Bizler gençlerin gücüne ve enerjisine inanıyoruz. Gençler 15 Temmuz'da görevini yaptı. Gerek darbeci hainlere karşı, gerekse de demokrasi nöbetlerinde en ön saflarda yer aldılar. Şimdi de onlarla birlikte 15 Temmuz'u sporda da hep birlikte yaşatıyoruz. Böyle bir anlamlı organizasyona birlikte imza attığımız gençlerimizi tebrik ediyorum. Onlarla gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Canik Belediyesini, AK Parti Canik Gençlik Kolları'nı ve yine ilçede bulunan Şehzadeler Taraftar Derneği'ni tebrik eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, "Burada görüyorum ki çok anlamlı bir organizasyon icra edilmiş. Sizler bir aya yakın süredir burada centilmence bir turnuvaya ev sahipliği yaptınız. 15 Temmuz'u unutturmamak adına yapılan bu turnuvada emeği geçen tüm paydaşları tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kupa Ömer Halisdemir'in

32 takımın katıldığı ve yaklaşık bir ay süren turnuva Şehit Ömer Halisdemir ve Şehit Sedat Kaplan futbol takımları arasında oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi. Turnuvanın kazananı ise 7-3 skorla Şehit Ömer Halisdemir futbol takımı oldu.

Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupa ve hediyeleri takdim edildi.

15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası sona erdi

15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası sona erdi

15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası sona erdi

15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası sona erdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber