Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 15:43 Yorum: 0

15 Temmuz Şehitleri, Bayburt’ta da yaşatılacak

7 milyon TL'ye mal olan parkın ismi 15 Temmuzda gerçekleşen hain darbe girişimine engel olmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına kulak...

15 Temmuz Şehitleri, Bayburt’ta da yaşatılacak

15 Temmuz Şehitleri, Bayburt'ta da yaşatılacak.

7 milyon TL'ye mal olan parkın ismi 15 Temmuzda gerçekleşen hain darbe girişimine engel olmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına kulak vererek meydanlara indiklerinde şehit düşen vatandaşların hatırasını Bayburt'ta da yaşatmak 15 Temmuz Şehitler Parkı olarak değiştirilmişti.

Yapımı tamamlanan parkla ilgili açıklamalarda bulunan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş şunları ifade etti:

"Çok kıymetli Maliye Bakanımızın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşmesi sonucu 7 Haziran seçimlerinin hemen arefesinde Bayburt Şehir Parkı'nın yanında Ankara Büyükşehir Belediyesinin kendi imkânlarıyla Bayburt'umuza kazandırdığı 7 milyon TL maliyetli 15 Temmuz Şehitler Parkı tamamlandı ve 6 Eylül'de gerçekleştireceğimiz açılış töreniyle Bayburtlu kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Açılışımıza tüm halkımız davetlidir. İnşallah bu park vatandaşlarımıza hizmet etmenin yanında, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen hain darbe girişimine karşı durmak adına hakka yürüyen şehitlerimizi de her zaman aklımızda tutmamıza vesile olacak. Bayburt'umuza hayırlı olsun."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber