Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 12:03 Yorum: 0

"15 Temmuz’daki olayların yaşanmaması için gençlerimize sahip çıkmalıyız"

Geçlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'nin ziyaretinde konuşan Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel, "15 Temmuz'daki gecede yaşadığımız...

'15 Temmuz’daki olayların yaşanmaması için gençlerimize sahip çıkmalıyız'

Geçlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'nin ziyaretinde konuşan Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel, "15 Temmuz'daki gecede yaşadığımız olayın tekrar yaşanmaması için gençlerimize sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel ve yönetimine "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Başkan Mehmet Adıgüzel ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel ise, vakıf ile ilgili bilgiler vererek, "Türkiye'de 30 yıldır hizmet eden bir vakıf. Milli Türk Talebe Birliği'ni gençlere hizmet edebilmesi için yeniden kurulmuş bir vakıf olarak değerlendiriyoruz. Kayseri'de 28 Şubat sürecine kadar hizmet eden, 28 Şubat süreci içerisinde diğer vakıflarında kapatılmasıyla Kayseri'de Birlik Vakfı kapatılmıştı. Vakfın 19 senedir şubesi yoktu. Allah nasip etti yönetim kurulu arkadaşlarla beraber bu vazifeyi bize tevdii ettiler. Biz de inşallah bu vazifeyi layığıyla yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Adıgüzel, "Binamızın içerisinde Milli Türk Talebe Birliği ve Genç Birlik Birlik Vakfı olarak hizmet binası oluşturduk. İnşallah yeni nesillere, liseli ve üniversiteli öğrencilerimize binamız içerisinde hizmet vermeye çalışacağız. Burs anlamında, kurs anlamında, seminer anlamında, maddi destek anlamında her türlü destek vermeye çalışacağız. Sizlerden de bu desteği inşallah bekliyoruz. Kayseri kamu kurumlarından, Kayseri'deki esnaf kardeşlerimizde inşallah bu desteği verir. 15 Temmuz'daki gecede yaşadığımız olayın tekrar yaşanmaması için gençlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bu sadece bizim görevimiz değil, herkesin bir vazifesi olarak görülmesi lazım. Gençlerimize sahip çıkarsak bu ülkenin tekrar ayağa kalkacağına eminiz. Tekrar geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz ayağınıza sağlık" ifadesinde bulundu.

"15 Temmuz’daki olayların yaşanmaması için gençlerimize sahip çıkmalıyız"

"15 Temmuz’daki olayların yaşanmaması için gençlerimize sahip çıkmalıyız"

"15 Temmuz’daki olayların yaşanmaması için gençlerimize sahip çıkmalıyız"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber