Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Temmuz 2020 - 19:53 Yorum: 0

15 Temmuz’un yıl dönümünde denizde saygı geçişi

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM), 15 Temmuz'un dördüncü yıl dönümünde gaziler ve şehit yakınlarının katılımıyla anma töreni ve denizde...

15 Temmuz’un yıl dönümünde denizde saygı geçişi

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM), 15 Temmuz'un dördüncü yıl dönümünde gaziler ve şehit yakınlarının katılımıyla anma töreni ve denizde saygı geçişi gerçekleştirdi. İstanbul Boğazı'ndaki geçiş töreni havadan görüntülendi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde ülkenin dört bir yanında şehit ve gaziler için anma törenleri gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, gaziler ve şehit yakınlarının katılımıyla anma töreni ve denizde saygı geçişi gerçekleştirdi. KEGM Genel Müdürü Durmuş Ünüvar'ın da katılımıyla gerçekleştirilen İstanbul Boğazı'ndaki geçiş töreni havadan görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber