Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 13 Ekim 2016 - 09:23 Yorum: 0

15 TY Tokatköy-Ümraniye Devlet Hastanesi hattı hizmete açıldı

Üsküdar Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve İETT işbirliği ile Üsküdar-Ümraniye ve Beykoz ilçelerinden geçecek olan 15 TY Tokatköy-Ümraniye...

15 TY Tokatköy-Ümraniye Devlet Hastanesi hattı hizmete açıldı

Üsküdar Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve İETT işbirliği ile Üsküdar-Ümraniye ve Beykoz ilçelerinden geçecek olan 15 TY Tokatköy-Ümraniye Devlet Hastanesi hattı hizmete açıldı.

15 TY Tokatköy-Ümraniye Devlet Hastanesi hattı ilk seferine başladı. Hattın ilk seferinde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yolculuk yaptı. Vatandaşlarla birlikte yolculuk yapan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yolculara lokum ikram etti.

Otobüs hattının Üsküdar-Ümraniye ve Beykoz ilçelerini buluşturacağını söyleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Yeni bir hattın açılışını yapıyoruz. Tokatköy'den yola çıkacak olan bir otobüs Beykoz, Küçüksu, Rasathane, Yavuztürk sapağı ve Ümraniye Devlet Hastanesinden inşallah güzel bir sefere başlıyor. Hakikaten önemli bir ihtiyacı karşılamış olacağız. Ben burada özellikle İETT Genel Müdürümüze, Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ufak dokunuşlarla aslında çok güzel işler çıkıyor. Ve önemli bir problem sone ermiş oluyor. Bu hat hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız inşallah yolculuklar yapsın. Hem de Üsküdar'dan Ümraniye Devlet Hastanesine gitmek isteyen vatandaşlarımız için çok önemli kolaylık sağlayacaktır" dedi.

Tokatköy, Beykoz, Küçüksu, Rasathane, Yavuztürk Sapağı, Tantavi, Ümraniye Devlet Hastanesi duraklarından geçen 15 TY hattının Tokatköy'den Hareket saatleri; 05.45, 06.14, 06.46, 15.45, 16.30, 17.00 olacak. Ümraniye Devlet Hastanesinden ise; 06. 40, 07. 00, 07. 20, 08. 15, 17.07, 17.43, 18.20 saatlerinde hizmet verecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber