Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Ekim 2016 - 09:28 Yorum: 0

16 bin TL’ye çay ocağı, 8 bin TL’ye tuvalet

Balıkesir'in Bandırma ilçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 21 milyon TL'ye yaptırılan Kapalı Pazar Yeri'nde bulunan 23 adet iş yerinin ihalesi...

16 bin TL’ye çay ocağı, 8 bin TL’ye tuvalet

Balıkesir'in Bandırma ilçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 21 milyon TL'ye yaptırılan Kapalı Pazar Yeri'nde bulunan 23 adet iş yerinin ihalesi yapıldı. İhaleye yoğun ilgi olurken pazar yerinde bulunan çay ocağı ve 4 adet tuvalet için istenen aylık kiralar dudak uçuklattı.

İhale öncesinde açıklamalarda bulunan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, "Kapalı Pazar yerinin inşaatını 21 milyon TL muhammen bedelle tamamladık. Şimdi buradan para kazanmak istiyoruz. İhalelere gireceklere uyarılarımız var. Her kiracımızdan memur ya da esnaf kefil istiyoruz. Ayrıca 3 ay üst üste kira ödemesi yapmayan kiracılarımıza da işlem yapacağız. Pazar yerinde disiplinli bir şekilde başlayıp, o şekilde devam etmek istiyoruz. Pazar yerimizde görev yapacak özellikle çay ocağı, lokanta gibi personelimiz tertemiz bir şekilde giyinecek ve kart takacaklar. Hijyen kurallarına harfiyen uyacaklar" dedi.

Daha sonra yapılan ihalelerde pazar yerinde bulunan çay ocağı 16 bin 250 TL'den, tuvaletler ise 7 bin 600 TL ile 4 bin 200 TL arasındaki fiyatlarla alıcı buldu. Pazar yerinde bulunan dükkanlar için akşam saatlerine kadar ihale devam etti.

Eski itfaiye alanına talip çıkmadı

Bandırma Belediyesi tarafından yapılan bir başka ihalede ise belediye binasının yanında bulunan ve önceden İtfaiye Amirliği'nin bulunduğu bin 100 metrekarelik alan için 9,5 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkıldı. Katılımcı gelmediği için ihale bir hafta sonraya ertelendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber