Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Eylül 2016 - 15:38 Yorum: 0

16 kapalı semt pazar yeri, 3 mobil kurban ünitesi ile 19 Kurban Kesim Yerinde Tedbirler Tamam

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 16 ayrı bölgedeki çok amaçlı kapalı semt pazar yerinde kurban kesimi için caraskal monte edildiğini...

16 kapalı semt pazar yeri, 3 mobil kurban ünitesi ile 19 Kurban Kesim Yerinde Tedbirler Tamam

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 16 ayrı bölgedeki çok amaçlı kapalı semt pazar yerinde kurban kesimi için caraskal monte edildiğini söyledi.

Çok amaçlı semt Pazaryerlerinde kurban kesemi için hazırlıklar…

Melikgazi Belediyesince ilçe sınırları içerisinde 16 ayrı üstü kapalı semt pazar ile 3 mobil kesim ünitesi olmak üzere 19 yer de hizmet vereceğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç " Melikgazi Belediyesi olarak Pazar yerleri hafta da bir gün kurulan semt pazaryeri için inşa edildi. Ancak Belediye olarak biz her gün hizmet veren mekânlar olarak planladık. Bu üstü kapalı semt pazar yerleri otopark, basketbol sahası, mini futbol sahası, yaz aylarında emniyetin izin verdiği sürelerde düğün mekanı gibi çok amaçlı hizmet vermektedir. Kurban bayramların da ise kurban kesim yeri olarak hizmet vermektedir. Çünkü atık su için alt yapısı uygundur. Kapalı semt pazar yerlerinde ayrıca belediye tarafından takılan kameralarla 24 saat denetim altında olup kayıt yapılmaktadır " dedi.

Yıldırımbeyazıt, Hürriyet, Yeniköy, Altınoluk, Bel-Sin, Selçuklu, İldem ve Toki'de caraskal sistemi ile kurban kesimi yapılabilinecek…

Yıldırım Beyazıt, Hürriyet, Yeniköy, Altınoluk, Bel-Sin, Selçuklu, İldem ve Toki bölgesinde yer alan üstü kapalı semt Pazar yerlerinde caraskal sistemi ile kurban kesimi yapılabilineceğini ifade eden başkan Memduh Büyükkılıç, ayrıca 19 kurban kesim yerinde kurban taşıma da kolaylık olsun diye el arabalarının hazır bulundurulacağını kaydetti.

Kurban bayramınız mübarek olsun…

Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazililerin rahat ve huzur içerisinde bir bayram yapabilmeleri için tüm tedbirlerin alındığını ve nöbetçi birimler oluşturulduğunu sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber