Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2020 - 11:18 Yorum: 0

16 ülkede Kızılay şehidi için mevlit okutuldu

DÜZCE (İHA) – Suriye'de yürütülen yardım faaliyetleri sırasında düzenlenen saldırıda şehit olan Kızılay görevlisi Mehmet Arif Kıdıman için 16...

16 ülkede Kızılay şehidi için mevlit okutuldu

DÜZCE (İHA) – Suriye'de yürütülen yardım faaliyetleri sırasında düzenlenen saldırıda şehit olan Kızılay görevlisi Mehmet Arif Kıdıman için 16 ülkede mevlit okutuldu.

Fırat Kalkanı Harekatı ile teröristlerden temizlenen El-Bab'ta sosyal yardım mağazasında görevli Düzceli Mehmet Arif Kıdıman'ın içinde olduğu araca silahlı saldırı düzenlenmiş, Kıdıman olay yerinde şehit olurken, 2 personel ise yaralanmıştı. Şehit Kızılay görevlisi Mehmet Arif Kıdıman, memleketi Düzce'de merhum gazeteci babası Mehmet Kıdıman'ın yanına defnedilmişti. Suriye'de birçok programda görev alıp yetimleri sevindiren şehit için Mescid-i Aksa dahil olmak üzere 16 ülkedeki camilerde mevlit programı düzenlendi. Bazı camilerde Kur'an-ı Kerim tilaveti okunurken, bazı ülkelerde ise yetimler için yemek dağıtıldı.

16 ülkede Kızılay şehidi için mevlit okutuldu

16 ülkede Kızılay şehidi için mevlit okutuldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber