Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 28 Mayıs 2016 - 20:43 Yorum: 0

16. Uluslararası Alanya Turizm Ve Sanat Festivali Başladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bu yıl 16.sı düzenlenen Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Festivali başladı.

16. Uluslararası Alanya Turizm Ve Sanat Festivali Başladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bu yıl 16.sı düzenlenen Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Festivali başladı.

16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, Atatürk Anıtı önünden İskele Şelale Meydanında toplanarak Yörük Göçü ve kortej ile başladı. Kortej yürüyüşüne Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel vatandaşlar katıldı.

AÇILIŞ KONSERİ DEMET AKALIN'DAN

Festivalde saat 22.00'da Alanya Belediye binası arkasında kurulan konser alanında Demet Akalın sahne alacak. Festivalin ikinci günü ise, yerel sanatçılar ve yemek yarışması ile devam edecek.

İKİNCİ GÜN SAHNE ŞEBNEM FERAH'IN

16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nin 2.gününde ise saat 22.00'da Şebnem Ferah şarkılarını hayranları için seslendirecek. Festivalin 2. gününde yine İskele Şelale Meydanı'nda yerel sanatçıların ve folklor gruplarının saat 14.00'da başlayacak gösterilerinin yanı sıra saat 19.00'daki Elif Korkmazel'in sunuculuğundaki Yöresel Yemek Yarışması ile devam edecek.

KAPANIŞ SERDAR ORTAÇ'TAN

3. günde çeşitli etkinliklerle devam edecek olan festivalde, Serdar Ortaç'ın saat 22.00'da kapanış performansını sergileyecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber