Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Eylül 2014 - 12:38 Yorum: 0

17. GÖLFEST Festivali

ADIYAMAN (AA) - Gölbaşı ilçesinde 17. Tarım, Kültür, Sanat, Turizm, Eğitim, Spor ve Yardımlaşma festivali (GÖLFEST) başladı.Gölbaşı Kaymakamlığı önünde başlayan festivalde sınavlarda...

17. GÖLFEST Festivali

ADIYAMAN (AA) - Gölbaşı ilçesinde 17. Tarım, Kültür, Sanat, Turizm, Eğitim, Spor ve Yardımlaşma festivali (GÖLFEST) başladı.

Gölbaşı Kaymakamlığı önünde başlayan festivalde sınavlarda dereceye giren öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edildi. Ayrıca Peygamber Üzümü Yarışmasında ilk üçe giren çiftçilere birer çeyrek altın hediye edildi.

Festivalin açılışında konuşan Kaymakam Ali Edip Budan, 17'incisi düzenlenen festivalin artık ulusal bir festival olduğunu belirterek festivalin her geçen yıl daha da kapsamlı ve anlamlı hale geldiğini kaydetti. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise ilçeye has bir üzüm çeşidi olan "Peygamber Üzümü"nü tanıtmak amacıyla, yıllar önce başlatılan ve her yıl daha geniş kapsamlı bir hale getirilen festivalin ülke genelinde hayranlıkla izlendiğini vurguladı.

Konuşmalardan sonra palyaço gösterisi, dans gösterisi, çuval yarışması, yoğurt yeme yarışması, yumurta taşıma yarışması, elma yeme yarışması düzenlendi. 

Festival Aşıklar Şöleni ile devam edip Pazar günü Hande Yener konseriyle sona erecek. 

Festivalin açılışına Adıyaman Vali Yardımcısı Levent Öztin, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, GAP-Cheetos Çocuk Gelişim Merkezleri öğrencileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber