Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 03 Mart 2021 - 15:58 Yorum: 0

17 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Kastamonu'da silahlı tehdit ve yağma suçlarından kesinleşmiş 17 yıl 8 ay hapis cezası ile firarı olarak aranan şahıs, polis ekiplerince yakalanarak cezaevine...

17 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Kastamonu'da silahlı tehdit ve yağma suçlarından kesinleşmiş 17 yıl 8 ay hapis cezası ile firarı olarak aranan şahıs, polis ekiplerince yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, silahlı tehdit, yağma, görevi kötüye kullanma gibi suçlardan kesinleşmiş 17 yıl 8 ay hapis cezası bulunan H.D.'yi yakaladı. 2018 yılından bu tarafa firari olarak aranan H.D., Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen H.D., Kastamonu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber