Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Eylül 2014 - 12:58 Yorum: 0

18. Lalapaşa Yağlı Güreşleri

Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah: "18 yıl önce attığımız tohum, bugün gelişti, ilçemizin adını duyurmaya başladı. Gelecek yıllarda daha güzel organizasyonlarla devam edeceğiz"

18. Lalapaşa Yağlı Güreşleri

EDİRNE (AA) - 18. Lalapaşa Yağlı Güreşleri, düzenlenen törenle başladı.

Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah'ın da aralarında olduğu kortej, belediye binası önünden ilçe girişine kadar yürüdü. Burada, Lalapaşa Yağlı Güreşleri Ağası Abdullah Demirkıran'ı karşılayan kortej, Edirne Belediyesi bandosu eşliğinde yürüyerek 27 Kasım Stadyumu'na geçti.

Şahinşah, burada yaptığı konuşmada, yağlı güreşin yalnızca bir spor olmadığını, içinde pek çok kültürü barındırdığını söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı başta olmak üzere organizasyona katkısı olan sponsorlara teşekkür eden Şahinşah, "18 yıl önce attığımız tohum, bugün gelişti, ilçemizin adını duyurmaya başladı. Gelecek yıllarda daha güzel organizasyonlarla devam edeceğiz" dedi.

Güreş ağası Demirkıran da pehlivanlara başarı dileklerini iletti.

Konuşmaların ardından, güreşçilerin kayıtlarının alınmasına başlandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber