Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 11:43 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

Kırklareli Valisi Civelek: "Çanakkale Zaferi, bağımsızlık, özgürlük, kardeşlik ve birlik ruhuyla verilen onurlu bir mücadelenin sonucudur"

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Çanakkale Zaferi'nin, bağımsızlık, özgürlük,  kardeşlik ve birlik ruhuyla verilen onurlu bir mücadelenin sonucu olduğunu bildirdi.

Vali Civelek, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 18 Mart 1915 tarihinde kazanılan Çanakkale Zaferi'nin kahramanlığın destanı olduğunu belirtti.

Vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, bu milletin neler başarabileceğinin en güzel örneğinin Çanakkale Zaferi olduğunu ifade eden Vali Civelek mesajında şunlara yer verdi:

"Çanakkale Zaferi, bağımsızlık, özgürlük,  kardeşlik ve birlik ruhuyla verilen onurlu bir mücadelenin sonucudur. Vatan topraklarının dört bir yanından gelerek, Çanakkale'de, işgal kuvvetlerine geçit vermeyen kahramanlar; millet olarak bugün bizim sahip olduğumuz birlik ve beraberliğin ne kadar sağlam temellere dayandığını bütün dünyaya en gür sesle ilan etmiştir. Bu duygularla, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve şükranla anıyorum."

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber