Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Mart 2015 - 13:08 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

BAYBURT (AA) - Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Odabaş, mesajında, tarih boyunca İstiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan, bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz Türk milletinin hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmediğini belirtti.

Bu şuurla şehitlerin emanetine kararlılıkla sahip çıkarak ülkeyi geleceğe en güçlü şekilde taşımak için çalıştıklarına vurgu yapan Odabaş, şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı koruduğumuz sürece yarınlarımız daha güzel ve parlak olacaktır. Çanakkale Zaferi, inancın, azmin ve kararlılığın simgesidir. Milletimize bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, bu mücadeleye iştirak eden kahraman askerlerimizi ve ülkemizin birlik beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber