Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 17 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

Bostanlıspor ile Karşıyaka Starları Bayan Ragbi Takımı, 18 Mart'ta Çanakkale şehitleri anısına karşılaşacak

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

İZMİR (AA) - 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında Bostanlıspor ile Karşıyaka Starları Bayan Ragbi Takımı, 18 Mart'ta şehitler anısına karşılaşacak.

Karşıyaka Belediyesinden yapılan açıklamada, Çanakkale şehitleri anısına düzenlenen karşılaşmanın Karşıyaka spor tarihinin ilk bayan ragbi maçı olacağı ifade edildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, sporun her alanına destek vermeye çalıştıklarını kaydederek, şunları belirtti:

"Kentimizin sporda marka haline gelebilmesi çalışıyoruz. Ragbi müsabakalarımız bizim için önemli. Bu nedenle, Çanakkale Zaferi için düzenlediğimiz etkinlikler arasına bayan ragbi takımlarımızın mini turnuvasını da koyduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Karşılaşma 18 Mart'ta Bostanlı Hasan Türker Futbol Sahasında yapılacak.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber