Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle şehitleri anma programı düzenlendi.Hacı Kerim Yardımlı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Turhan Akkurt, Atatürk Kültür...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle şehitleri anma programı düzenlendi.

Hacı Kerim Yardımlı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Turhan Akkurt, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Çanakkale zaferinin ülkemiz adına elde edilen en önemli zaferlerin başında geldiğini söyledi.

Bu zaferin unutulmaması ve gelecek nesillere aktarılması gerektiğini belirten Akkurt, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Konuşmanın ardından davetlilere Çanakkale Savaşı'nda şehit olan Aksaraylı askerlerin isimlerinin yazıldığı kına hediye edildi.

Programda, tiyatro ve sinevizyon gösterisi yapıldı.

Etkinliğe, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve öğrenciler katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber