Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

 KÜTAHYA (AA) - Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Yılmaz, mesajında, bugünlerin huzur ve güven içinde yaşanmasına...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

 KÜTAHYA (AA) - Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yılmaz, mesajında, bugünlerin huzur ve güven içinde yaşanmasına sebep olan aziz şehitlere şükran ve minnet duygularını tekrar ifade ettiğini bildirdi.

Şehit ve gazilerin hiçbir değerle ölçülemeyecek fedakarlıkları, milletin bu güzel topraklarda hür ve müstakil yaşamasını sağladığını belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bu vatanın evlatları, tarih sahnesine çıktığı günden beri her türlü badireyi ve zorluğu, fedakarlıkla, azimle, cesaretle, atlatıp bağımsızlığını ve özgürlüğünü her şeye rağmen korumasını ve kollamasını bilmiştir. Göğüslerini dini, namusu, bayrağı ve vatanlarının selameti için siper etmiş olan şehit ve gaziler, milletimizin nezdinde en muteber mertebeye erişmişlerdir. Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içerisinde hayatlarımızı idame ettiriyoruz. Bu vesileyle Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Gazilerimize de sağlık ve afiyetli günler dileyerek şükranlarımı sunuyorum."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber