Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Mart 2015 - 20:13 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

CHP Sivas Gençlik Kollarınca kent meydanında üzüm hoşafı dağıtıldı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

SİVAS (AA) - CHP Sivas Gençlik Kollarınca, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla üzüm hoşafı dağıtıldı.

Kent meydanında kurulan stantta vatandaşlara bardaklarda hoşaf verildi. CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Orhan Yeniköy, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 100 yıl önce bugünlerde Kurtuluş Savaşı'nın temellerinin atıldığı gün olduğunu söyledi.

Yeniköy, "100 yıl önce bugün Türk milletinin uyanışının, zaferinin, kahramanlığının, vatan sevgisinin nasıl olduğunu tüm dünya milletlerine gösterdiği gündür. Bugün, birlik ve beraberlik olgusunun Türk milletindeki karşılığıdır" dedi.

Emperyalizme geçit vermeyeceklerini dile getiren Yeniköy, şunları söyledi:

"Bizlere düşen görev Türk milletinin bir bütün olduğunu unutmamak, atalarımızın, dedelerimizin bizlere bıraktığı bu vatanı layıkıyla korumak ve savunmaktır. Son olarak aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor ve saygıyla anıyoruz."

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber