Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2015 - 09:08 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

ZONGULDAK (AA) -  Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Özer, mesajında, Çanakkale Zaferi'nin bugün...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

ZONGULDAK (AA) -  Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özer, mesajında, Çanakkale Zaferi'nin bugün tüm dünya milletlerinin önünde saygıyla eğildiği bir destan olduğunu belirtti.

Çanakkale Zaferi'nin çile, eza ve yokluğa rağmen tarihe ve zihinlere verdikleri mücadeleyi altın harflerle yazdıran kahramanların eseri olduğuna anlatan Özer, "Çanakkale diriliş ruhunun, yeniden şahlanışın, öz güvenin, zorluklara karşı azmin adıdır. Bu zafer milletimizin gelecekte elde edeceği başarıların önsözü niteliğindedir. Çanakkale Zaferi'nin 100. yılını kutluyor, şanlı tarihimizi kanları ile yazan şehitlerimizi rahmetle anıyorum" ifadesini kullandı.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber