Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Mart 2015 - 12:28 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

YALOVA (AA) - Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Yalova'da tören yapıldı.Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılarak saygı duruşunda bulunuldu...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

YALOVA (AA) - Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla Yalova'da tören yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Yalova Başkanı Mustafa Ürkmez, törende yaptığı konuşmada, şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

Vatanın her karış toprağının, şehit kanlarıyla sulanarak alındığını belirten Ürkmez, Çanakkale Zaferi'nin asla unutulmayacağını vurguladı.

Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığından Binbaşı Mert Topkaraoğlu ise şehit ve gazilerle gurur duyduklarını belirtti.

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, daire müdürleri, şehit yakınları ve gazilerin katıldığı törenin ardından Yalova Şehitliği ziyaret edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber