Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2015 - 12:58 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

RİZE (AA) - Pazar'da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.İlçe Meydan Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, İlçe Garnizon Komutanı...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

RİZE (AA) - Pazar'da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

İlçe Meydan Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodoman ve Belediye Başkanı Ahmet Basa ile siyasi parti temsilcilerinin çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekildi.

Törene, Pazar Hava Radar Komutanı Üsteğmen Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, kamu kurum kuruluşlarının amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, vatandaşlar ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Burada günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Başçavuş Ali Çetinkaya yaptı. Konuşmaların ardından Kaymakam Aslan, "Mehmet Toprak Oldu" şiirini okudu.

Törende, gün dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Daha sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi salonunda program düzenlendi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber