Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

SAMSUN (AA) - Bafra ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle tören düzenlendi.Bafra Asri Mezarlık'ta Garnizon Şehitliği'nde saygı duruşunda bulunulmasının ardından...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

SAMSUN (AA) - Bafra ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Bafra Asri Mezarlık'ta Garnizon Şehitliği'nde saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemine dair konuşmaların ardından, Garnizon Şehitliği Büstü'ne çelenk sunumu yapıldı. 

Kaymakam Halis Arslan, şehitlik defterini imzalayarak, "Her biriniz vatan, millet ve istiklal uğruna canlarınızı verdiniz. Bizlere bıraktığınız sorumluluğun farkındayız. Bu toprakların bize yurt olmasını sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm Türk büyüklerini, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" diye yazdı.

İlçe Müftüsü İsmail Çiçek tarafından okunan duaların ardından protokol üyeleri ve şehit aileleri, şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Bafra ilçesindeki etkinlik daha sonra Bafra Belediyesi Kültür Merkezi'nde devam etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber