Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

KARS (AA) - Kars'ta, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla, şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.Öğretmen Evi'nde düzenlenen yemeğe Vali Günay Özdemir, 14. Mekanize...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

KARS (AA) - Kars'ta, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla, şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

Öğretmen Evi'nde düzenlenen yemeğe Vali Günay Özdemir, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Kenan Kalay, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, kurum müdürleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kendilerinin her zaman şehit yakınları ve gazilerin evlatları, kardeşleri olarak hizmetinde olacak kişiler olduğunu belirten Özdemir, "Siz sadece Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının şehit ve gaziler biriminin değil, devletin sorumluluğu ve gözetimi altındasınız. Biz de sizlerle her zaman bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zaman zaman hafta sonlarında sizlere ulaşarak ziyaret etmeye çalışıyoruz. Belki şuana kadar hepinizi ziyaret etmemiz gerekiyordu ama bundan dolayı hakkınızı helal edin. Hepinizi ziyaret edemedim. Bunu da benim bir eksikliğim olarak değerlendiriyorum" diye konuştu.

Herhangi bir şehit yakını ve gazinin ihtiyacı olduğunda kendisine ulaşıldığı takdirde her şeyi yapmaya her zaman hazır olduğunu ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:

"Özellikle bu konuda Aile ve Sosyal Politikalar personelinden, Şehitler ve Gaziler Dernek başkanlarımızdan özellikle rica ediyorum. Herhangi bir ihtiyacı olan, herhangi bir rahatsızlığı olan olduğu zaman iletilmezse bu konuda hem bu dünyada hem de öbür dünyada hakkımı helal etmeyeceğimi ve bunun da takipçisi olacağımı özellikle belirtmek istiyorum. Çünkü sizin herhangi birinize herhangi bir rahatsızlık olduğunda, biz rahatsızlık duyuyoruz. Bir aksaklık olduğunda bundan ben üzüntü duyuyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber