Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

BİTLİS (AA) - Hizan ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törende, Kaymakam Sedat İnci, İlçe Jandarma...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

BİTLİS (AA) - Hizan ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. 

Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törende, Kaymakam Sedat İnci, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Bostan ve Belediye Başkanı İhsan Uğur tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk koyuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, gün içinde yapılan çeşitli etkinlikler devam etti. 

Törenin ardından Kaymakam İnci ve beraberindekiler, yeni açılan Hizan Şehitler ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Ardından Hizan İmam Hatip Lisesi ve Hizan Said Nursi Lisesi, Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda program düzenledi.

Programda, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Bostan, "Bugün kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü, yüce Türk ulusunun bağımsızlığı, birlik ve beraberliği uğruna canlarını seve seve feda ederken en yüksek mertebeye erişen aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum" dedi. 

Öğrencilerin günün anlam ve önemini anlatan şiirler okuduğu program, Çanakkale Zaferi'ni anlatan slayt gösterisiyle son buldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber