Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

Özalp Kaymakamı Çiçek, şehit ailesini ziyaret etti

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

VAN (AA) - Özalp Kaymakamı İsmail Çiçek, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla şehit annesi Dilber Baylak'ı ziyaret etti.

Çiçek, beraberinde 2'nci Hudut Tabur Komutanı Piyade Yarbay İsmail Dursun, Özalp Cumhuriyet Başsavcısı Barbaros Doğan ve kurum amirleriyle Baylak'ı evinde ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Çiçek, vatanın ve milletin huzur ve güvenliği için canlarını feda etmekten çekinmeyen kahraman şehit ve gazileri rahmet ve saygıyla andıklarını belirterek, "Kaymakamlığımız başta olmak üzere bütün kurumlarımızın kapısı sonuna kadar şehit ve gazi ailelerine açıktır. Şehit ve gazilerimizin aileleri bizim de ailemizdir. Geride kalan onurlu aileleri bizlere bırakılan birer emanettir" diye konuştu.

Baylak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin" dedi.

Baylak'a çeşitli hediyeler takdim eden Çiçek ve beraberindekiler daha sonra evden ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber