Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

HATAY (AA) - Dörtyol ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü  dolayısıyla tören düzenledi.Erzin Kaymakamı Dörtyol Kaymakam Vekili Hasan Yaman, Dörtyol Garnizon Şehitliği'nde...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

HATAY (AA) - Dörtyol ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü  dolayısıyla tören düzenledi.

Erzin Kaymakamı Dörtyol Kaymakam Vekili Hasan Yaman, Dörtyol Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Çanakkale'de yaşananların, vatan sevgisinin ve milli değerlere bağlılığın güzel bir örneği olduğunu söyledi.

Çocuklara Çanakkale ruhunun çok iyi bir şekilde anlatılması gerektiğini ifade eden Yaman , milletin bekasının bu ruhla yetişmiş nesillere bağlı olduğunu kaydetti.

Jandarma Üsteğmen Ufuk Gürsoy'un, günün anlam ve önemiyle ilgili yaptığı konuşmanın ardından İlçe Müftüsü Hüseyin Tamer şehitler için dua okudu. Daha sonra şehitlerin mezarlarına çiçek bırakıldı.

Dörtyol Fen Lisesi tarafından Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte de öğrenciler tarafından şiirler okundu, Çanakkale oratoryosu sahnelendi.

Programın sonunda günün anısına yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber