Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

Sandıklı ve İscehisar'da program düzenlendi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı ve İscehisar ilçelerinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Sandıklı'daki program, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Belediye Düğün Salonunda devam eden törende, günün anlamına ilişkin konuşmalar yapıldı. Şiirlerin de okunduğu törende, yöresel halk oyunları sergilendi.

"Çanakkale" isimli tiyatro gösterisinin de sunulduğu tören, ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

- İscehisar

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla İscehisar'da program düzenlendi.

Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

Çanakkale Zaferi'ni anlatan gösterimlerin yapıldığı programda, günün anlamına ilişkin konuşmalar yapıldı, şiirler ve kompozisyonlar okundu.

 

Çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından tören sona erdi. 

Programa, Kaymakam Ali Altınkaynak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Garnizon Komutanı İlyas Erdoğan, Cumhuriyet Savcısı Fedai Tekten, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Eroloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Avcı, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber