Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

Elazığ'ın Keban, Maden ve Sivrice ilçelerinde program düzenlendi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'ın Keban, Maden ve Sivrice ilçelerinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla programlar düzenlendi.

Keban Cumhuriyet Meydanı'nda, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Program, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hacı Fevzi Efendi Konferans Salonu'nda devam etti. Jandarma Başçavuş Mustafa Ceylan, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

İlçe protokolü tarafından şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 

- Maden

İlçe merkezinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Maden İlkokulu'nda devam etti.

Burada Jandarma Üst Teğmen Yavuz Yılmaz, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Daha sonra şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa, ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 

- Sivrice

Sivrice Hükümet Konağı önündeki törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Cumhuriyet Ortaokulu Konferans Salonu'nda devam eden programda öğrenciler tarafından hazırlanan oyun sergilendi, şiirler okundu.

Programda İlçe Kaymakamı Cengiz Erdem, şehit Mustafa Erginöz'ün ailesine ödül verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber