Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

ŞIRNAK (AA) - Silopi ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle tören düzenlendi.Meydan Parkı'nda düzenlenen törene, Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, 172. Zırhlı Tugay Komutanı...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

ŞIRNAK (AA) - Silopi ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Meydan Parkı'nda düzenlenen törene, Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, 172. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Babacan ve kurum müdürleri katıldı. Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tören, daha sonra Koç İlk Ortaokulu’nda düzenlenen programla devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve slayt gösterisinin ardından Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever Ortaokulu öğrencilerinin sunduğu oratoryo gösterisi ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin sunduğu piyes gösterisi ilgiyle izlendi.

Yenişehir Ortaokulu ve Duymayan Kulak Kalmasın Proje Ekibinin koro gösterisi sonrası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle tören sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber