Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

Germencik Hıdırbeyli İlkokulu'nda öğrencilere cephede askere dağıtılan buğday çorbası ve üzüm hoşafı ikram edildi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

AYDIN (AA) - Germencik Hıdırbeyli İlkokulu'nda öğrencilere, Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla cephede askere dağıtılan buğday çorbası ve üzüm hoşafı ikram edildi. 

Germencik'te düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü etkinliğinde konuşan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Karaman, öğrencilere Çanakkale Savaşı'nda askerlerin hangi zorluklarda mücadele ettiğini hissettirmek istediklerini söyledi. 

Konuşmanın ardından öğrencilere cephede askere dağıtılan buğday çorbası ve üzüm hoşafından oluşan "Çanakkale Menüsü" dağıtıldı. 

 Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Ümmet Akın, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Aydın Akbaş, öğrenci ve öğretmenlerin daha sona ilçedeki şehitliği ziyaret etti. 

- 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Nazilli'de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonu'ndaki programda, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseler arası, şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 

Nazilli Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı oratoryo sahnelenirken, şehitlik ziyareti de gerçekleştirildi. 

Öte yandan Nazilli Belediyesi önünde şehitlerin ruhu için vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.  

- Şehit yakını ve gazilere yat turu 

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Didim'de şehit yakını ve gazilere yat turu düzenlendi.

Didim'deki bir otele ait yat ile düzenlenen tura şehit yakınları ve gazilerle birlikte katılan Didim Kaymakamı İskender Yönden, önümüzdeki günlerde Çanakkale gezisi düzenleyeceklerini söyledi. 

Yat turuna katılan şehit yakınları ve gaziler, etkinlikten dolayı Yönden'e teşekkürlerini iletti.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber