Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Günü

ORDU (AA) - 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Günü nedeniyle Fatsa Müftülüğünde görevli 450 personelin hatim bağışlayacağı bildirildi.Fatsa Müftüsü Hüseyin Can, AA muhabirine yaptığı...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Günü

ORDU (AA) - 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Günü nedeniyle Fatsa Müftülüğünde görevli 450 personelin hatim bağışlayacağı bildirildi.

Fatsa Müftüsü Hüseyin Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle sabah namazından sonra program düzenleyeceklerini ve okunan hatimleri bağışlayacaklarını söyledi.

Geleneksel olarak her yıl Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günüyle ilgili program hazırladıklarını anlatan Müftü Can, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü'nde yapacağımız bazı programlar var. Çarşamba günü sabah namazından sonra Fatsa Orta Büyük Camisi'nde program başlayacak. Namazın ardından ilahiler okunacak ve görevlilerimizin okuduğu 450 tane hatim bağışlanacak. Aynı gün saat 15.30’da Fatsa Müftülüğünde ‘Kadın ve Şehitlik’ konulu konferans düzenleyeceğiz. Bizler bu programları her sene geleneksel olarak düzenleyeme gayret gösteriyoruz. Ben tüm halkımızı ilk olarak sabah namazına ve akabinde de düzenlenecek olan programlara davet ediyorum” dedi.

Müftü Can, Fatsa’da eğitim veren Kuran kursları arasında ‘Kuran’ı Güzel Okuma’ yarışması düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber