Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 14:08 Yorum: 0

18 Mart Deniz Zaferi Tekvando Şampiyonası

ÇANAKKALE (AA) - 18 Mart Deniz Zaferi Tekvando Şampiyonası, 5 ilden 14 kulübün katılımıyla yapıldı.Tekvando İl Temsilcisi Hasan Altunışık, Çanakkale Anafartalar Spor Salonu'ndaki turnuvaya,...

18 Mart Deniz Zaferi Tekvando Şampiyonası

ÇANAKKALE (AA) - 18 Mart Deniz Zaferi Tekvando Şampiyonası, 5 ilden 14 kulübün katılımıyla yapıldı.

Tekvando İl Temsilcisi Hasan Altunışık, Çanakkale Anafartalar Spor Salonu'ndaki turnuvaya, Çanakkale'nin yanı sıra İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, Kırklareli'den 168 sporcunun katıldığını söyledi.

Çanakkaleli sporcuların şampiyonada 5 birincilik, 4 ikincilik, 8 üçüncülük kazandığını, Anafartalar Spor Kulübü'nün de 55 puanla takım halinde şampiyon olduğunu aktaran Altunışık, "Şehitler diyarı Çanakkalemizde her yıl düzenli olarak yaptığını bu tür şampiyonalar sporcularımızın teknik, taktik ve tecrübelerinin artması açısından önemli bir fırsat olmaktadır. Performansları gelişmekte, bilgi ve görgüleri artmaktadır. Aslında bu tür şampiyonaları daha sık gerçekleştirmemiz doğru bir yaklaşım olacaktır ve bunu da gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Hemen hemen her ay ilimizde şampiyona yapmaktayız" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber