Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 18 Mart 2019 - 16:58 Yorum: 0

18 Mart ruhu için öğrencilerden özel video

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104. yılı münasebetiyle özel bir video yayımladı.

18 Mart ruhu için öğrencilerden özel video

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104. yılı münasebetiyle özel bir video yayımladı. Çekimlerinin 15 gün sürdüğü video, kısa sürede sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Bu yıl 104'üncü yıl dönümü kutlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle ülkenin dört bir yanında çeşitli programlar düzenlendi. Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bir farkındalık oluşturmak isteyen Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 1 ay süren yoğun çalışma sonucu 18 Mart Çanakkale Zaferi'ne özel anlamlı bir video ortaya çıkardı.

Çekimleri 15 gün sürdü

Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu ve ilçede bulunan diğer okulların da desteği ile hazırlanan anlamlı video, 1 aylık bir hazırlık süreci sonrası ortaya çıktı. Kapaklı'nın 6 farklı mekanında çekimi gerçekleştirilen video, editlenmesi dahil 15 gün sürdü. 18 Mart dolayısıyla yayımlanan video, ilçe çapında geniş yankı buldu. Vatandaşlardan tarafından çokça kez paylaşılan duygu yüklü video, aynı zamanda kullanıcılar tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

"Şehitlerimiz için ne yapsak az"

Video hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, "Tamamı sponsor yardımları ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesindeki imkanlar ile yapılmış olan videomuzda, 18 Mart Zaferi'nin nasıl kazanıldığını izleyenlere aktarmak istedik. Bu vatan için canlarını hiçe saymış olan şehitlerimiz için ne yapsak az. Ruhları şad olsun. Onları her zaman dua ve minnetle anıyoruz" dedi.

18 Mart ruhu için öğrencilerden özel video

18 Mart ruhu için öğrencilerden özel video

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber