Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 13:43 Yorum: 0

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi

Rize Belediye Başkanı Kasap, mesaj yayımladı

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi

RİZE (AA) - Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kasap, mesajında,  hür ve bağımsız yaşama kararlılığın en büyük göstergelerinden birinin sergilendiği Çanakkale Zaferi'nin, tarihte eşi benzeri olmayan şanlı bir kahramanlık destanı olduğunu belirtti.

Bu toprakları emanet eden kanıyla canıyla vatan kılan her şehidi millet olarak daima şükranla anacaklarını ifade eden Kasap, şunları kaydetti:

"Şehitlerimizin aziz emanetini sonsuza dek koruyarak bu emaneti daha yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çanakkale Zaferi'yle Mehmetçiklerimiz bütün dünyaya 'Çanakkale Geçilmez' nidasını duyurmuştur. Bu zafer milletimizin istiklal mücadelesine de umut ışığı olmuştur. Bu zafer sadece bizim için değil zulüm ve esaret altındaki bütün toplumlar için de emsal teşkil etmiştir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber