Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Ağustos 2016 - 12:43 Yorum: 0

184 noktada bin 57 kamera ile Sincan huzurlu

Sincan Belediyesi, vatandaşların huzuru ve güvenliği için şehri 184 noktadaki bin 57 kamera ile takip ediyor.

184 noktada  bin 57 kamera ile Sincan huzurlu

Sincan Belediyesi, vatandaşların huzuru ve güvenliği için şehri 184 noktadaki bin 57 kamera ile takip ediyor. Her geçen gün sayısı artırılan kameralar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün de en büyük yardımcısı oluyor. Elde edilen görüntüler, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri tarafından da takip edilebiliyor.

Sincan, kamera sistemleri ile 24 saat gözlem altında… Sincan Belediyesi, vatandaşların huzuru ve güvenliği için mahalle, park, alt geçit, kavşak ve hafriyat noktalarını güvenlik kameraları ile denetliyor. Vatandaşların daha güvenli bir ortamda yaşaması ve olası bir olumsuzluğun önlenmesini sağlayan kameralar, Sincan Belediyesi güvenlik birimi tarafından 7 gün 24 saat takip ediliyor. Vatandaşlar kamera görüntülerine, www.sincan.bel.tr uzantılı internet adresindeki "Canlı Yayın" sekmesinden ulaşabiliyor.

Şehir genelindeki parklar, 500 kamera ile 24 saat kayıt altına alınıyor. Şehrin giriş ve çıkışlarındaki görüntülerin kayıt altına alınması için 28 mahalle 138 kamera ile izleniyor. Çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla da 15 hafriyat noktası 39 kamera ile denetleniyor. 184 noktadaki bin 57 kameradan elde edilen canlı görüntüler, İlçe Emniyet ve Jandarma ekiplerince de takip edilebiliyor.

Vatandaş uygulamadan memnun

Kamera sistemi uygulaması Sincanlılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Kameraların yerleştirildiği noktalarda güvenlik sorunlarının aza indiğini belirten Fatma Öztürk, kameraların caydırıcı bir etkisi olduğunu söyledi. Öztürk, "Zaman zaman parklarda ve mahallelerimizde meydana gelen olumsuz olaylar bizleri rahatsız ediyordu. Belediyemizin kamera uygulamasından sonra bu sorunlar en aza indi" diye konuştu.

Daha huzurlu ve güvenli bir Sincan

Daha huzurlu ve güvenli bir şehir için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Teknolojiyi en hızlı ve en verimli kullanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Kamera sistemi uygulamamız ile özellikle çocuklarımız parklarda güzel vakit geçiriyor. Evlerinde internet üzerinden çocuklarını takip edebilen ebeveynlerin de içi daha rahat oluyor. Çalışmalarımızın temelini vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği oluşturuyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber