Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Ekim 2017 - 17:03 Yorum: 0

19 Ekim Muhtarlar Günü

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi'nde bulunan muhtarlar 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Vali Münir Karaloğlu ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek...

19 Ekim Muhtarlar Günü

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi'nde bulunan muhtarlar 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Vali Münir Karaloğlu ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile bir araya geldi.

Konyaaltı ilçesi'nde bulunan muhtarlar 19 Ekim Muhtarlar Günü, nedeniyle Vali Münir Karaloğlu başkanlığında, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yıldız, Konyaaltı İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik, Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in katıldığı programda biraraya geldi. Toplantıda Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "186 yıllık geçmişi olan muhtarlık müessesi 19 Ekim'in "Muhtarlar Günü" olarak kabul edilmesiyle taçlanmıştır" dedi. Başkan Böcek, başta Konyaaltı İlçesi Muhtarları olmak üzere tüm Türkiye genelinde görev yapan muhtarların "Muhtarlar Günü'nü de kutladı.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu da 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde bölge muhtarlarıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

19 Ekim Muhtarlar Günü

19 Ekim Muhtarlar Günü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber