Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 19 Eylül 2019 - 14:48 Yorum: 0

19 Eylül Gaziler Günü

Muş Valiliği bahçesinde düzenlenen törene; Vali Vekili Alper Çifçi, Garnizon Komutanı İhsan Gökoğlan, Belediye Başkan Vekili Aydın Özaslan, Cumhuriyet...

19 Eylül Gaziler Günü

Muş'ta 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Muş Valiliği bahçesinde düzenlenen törene; Vali Vekili Alper Çifçi, Garnizon Komutanı İhsan Gökoğlan, Belediye Başkan Vekili Aydın Özaslan, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İl Emniyet Müdür Vekili Erol Çengelcik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy, Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emrullah Aktaş, siyasi parti temsilcileri, STK'lar, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Törende Atatürk Anıtı'na Valilik, Muş Belediyesi ve Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştiren Topçu Yüzbaşı Muhammed Sak, gazilik onuruna erişen kahramanların kıvanç gününü kutlamanın heyecanı içerisinde olduklarını söyledi. Sak, "Bugün aynı zamanda sergilediği üstün komutanlık dehası, cesaret ve kahramanlığın kadirşinas milletimizce takdir edilişinin bir nişanesi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi olarak ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik unvanı ve mareşal rütbesi verildiği gününde yıldönümüdür" dedi.

Program, gazi ve şehit yakınları ile çekilen hatıra fotoğrafının ardından Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından MŞÜ'de düzenlenen yemekle devam etti. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların edilmesinin ardından yemeğe geçildi. Yemeğin ardından kürsüye gelen Vali Vekili Alper Çifçi, "Şehitlik ve gazilik, kahraman milletimizin her bir ferdinin asıllar boyunca erişebildiği en yüce makamlardır. Millet olarak bedelini ödeyerek kazandığımız toprak parçasına vatan diyoruz. Bu bedel, hepimizin bildiği gibi vatan, bayrak ve bağımsızlık uğruna döktüğümüz kanlardır. Tarihimizin her döneminde olduğu gibi vatanımızın birliği ve dirliği uğruna güvenlik güçlerimizin göstermiş olduğu kahramanlıklarla terör örgütleri ile mücadele edilmektedir. Devlet olarak kararlı bir şekilde terörü bitirmek için mücadele etmeye devam ediyoruz, edeceğiz. Bize düşen görev, bu topraklara göz dikenlere asla fırsat ermemektir" diye konuştu.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy'un da bir selamlama konuşması gerçekleştirdiği program, hediye takdiminin ardından sona erdi.

19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber