Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 12:58 Yorum: 0

19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı

19 Eylül Muharip Gaziler Günü münasebetiyle Valilik Önünde program düzenlendi.

19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı

19 Eylül Muharip Gaziler Günü münasebetiyle Valilik Önünde program düzenlendi.

Zonguldak Valilik önünde düzenlenen programa Vali Ali Kaban, İl Jandarma Komutanı Haluk Selvi, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız Yiğit, Bülent Ecevit Üniveristesi Rektörü Prof. Mahmut Özer, siyasi parti il temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve gaziler katıldı :

Programda Zonguldak Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Gaziler Derneğinin Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Anıta çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından, Şehitler ve Gaziler için Kur-anı kerim okundu.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal, tüm gazilerin gaziler gününü kutladı. Konuşmaların ardından tören öğrencilerin şiir okumasından sonra tören sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber