Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

19 Yaş Altı Milli Takımı Antrenörü Yavaş:

"Elit Tur'da hedefimiz grubu lider tamamlayıp, kısmetse sekizli finallere katılmak"

19 Yaş Altı Milli Takımı Antrenörü Yavaş:

AYDIN (AA) - 19 Yaş Altı Milli Takımı Antrenörü Kerem Yavaş, "Elit Tur'da hedefimiz grubu lider tamamlayıp, kısmetse sekizli finallere katılmak" dedi.

Kuşadası'ndaki kamp çalışmalarını sürdüren 19 Yaş Altı Milli Takımı'nın antrenörü Yavaş, yaptıkları ara kampta amaçlarının Mayıs ayında oynayacakları Elit turdaki maçlara hazırlanmak olduğunu söyledi.

Gürcistan'daki müsabakalarda 29 Mayıs'ta Portekiz, 31 Mayıs'a İspanya ve 2 Haziran’da Gürcistan ile karşılaşacaklarını kaydeden Yavaş, şöyle konuştu:

"Hem teknik açıdan hem birlik ve beraberlik açısından yaptığımız hazırlıkları oraya yansıtmaya çalışacağız. Elit Tur'da hedefimiz grubu lider tamamlayıp, kısmetse sekizli finallere katılmak. Şu an çalışmamız bu yönde devam ediyor. Bu yaştaki elit futbolcuların uluslararası seviyedeki tecrübelerini artırıp onları yukarıya daha hızlı bir şekilde gönderebilmek. Burada yapılan bütün organizasyonlar buna dayalı. Yarın Altınordu ile özel hazırlık maçı yapıp, kampımızı tamamlayacağız."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber